(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Zapečené kotlety s bramborem a šlehačkou.

Potřebné ingredience
Kotlety, brambory, šlehačka, sůl a pepř.
Postup přípravy
Kotlety nasolím a naklepu. Pokud nepočítám s malou s obídkem, tak i opepřím. Nakrájím brambory na kousky, nebo kolečka. Do pekáčku vložím vrstvu brambor, osolím, na ně položím kotletky a na ně další vrstvu brambor. Zase osolím a zaleju šlehajdou. Dám zapéct, tak 1/2 hod. nechám pekáč zakrytý a teprve potom dopeču, dokud se šlehačka nevyvaří a maso není hotové. Kdo chce, může přidat nahoru tvrdý sýr. Já nedávám.
Je to opravdu vynikající jídlo a není náročné na přípravu. Přeju dobrou chuť!!!!
Je to opravdu vynikající jídlo a není náročné na přípravu. Přeju dobrou chuť!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

udoli
(upraveno)
23. 11. 2010, 17:43
dělám také, ale mezi vrstvy brambor dávám cibule na tenká kolečka, výborně to ochutí.



nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
11. 11. 2010, 8:25
to je výborná dobrota -ještě přidávám česnek



nahlásit
Janca25
(upraveno)
10. 11. 2010, 16:17
Jani dnes jsem dělala k obědu a je to veliká dobrůtka!
přidala jsem ještě cibuli na kolečka a nahoru ten sýr a nemá to chybu!
Děkujeme za inspiraci, ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása



nahlásit